Shadow Forest/hu: Difference between revisions

m
(Created page with "{{DISPLAYTITLE:2-1}} {{Languages|2-1}} right = Árnyak Erdeje = Az Elderi lakosok megpróbálnak segíteni Elswordéknak megtalálni a menekülô B...")
 
Line 4: Line 4:
= Árnyak Erdeje =
= Árnyak Erdeje =


Az Elderi lakosok megpróbálnak segíteni Elswordéknak megtalálni a menekülô Banthust. De mivel Banthus ellopta az '''El Kristályt''', az Eldert körülölelô erdôket kezdi ellepni a sötétség. Egy gazdag árus, [[Elder#Hoffman/hu|Hoffman]], megkéri Elswordot és csapatát hogy segítsenek helyreállítani az erdôt, mivel látszólag a polgármester Wally és katonái nem hajlandóak válaszolni a segélykéréseikre. A csapat gyors bele is egyezik hogy segítsenek, és még '''Banthus Búvóhelyéhez''' vezetô nyomokat is találnak.
Az Elderi lakosok megpróbálnak segíteni Elswordéknak megtalálni a menekülô Banthust. De mivel Banthus ellopta az '''El Kristályt''', az Eldert körülölelô erdôket kezdi ellepni a sötétség. Egy gazdag árus, [[Elder/hu#Hoffman|Hoffman]], megkéri Elswordot és csapatát hogy segítsenek helyreállítani az erdôt, mivel látszólag a polgármester Wally és katonái nem hajlandóak válaszolni a segélykéréseikre. A csapat gyors bele is egyezik hogy segítsenek, és még '''Banthus Búvóhelyéhez''' vezetô nyomokat is találnak.


'''Videó:''' [http://www.youtube.com/watch?v=bf6DbHr26AY Klikk ide hogy láss egy Árnyak Erdeje videót]
'''Videó:''' [http://www.youtube.com/watch?v=bf6DbHr26AY Klikk ide hogy láss egy Árnyak Erdeje videót]
177

edits